Wednesday, 17 October 2012

Kidung Rumeksa ing Wengi

"Kidung Rumeksa ing Wengi" merupakan karya Kanjeng Sunan Kalidjaga
 

No comments:

Post a Comment

DHANDANGGULA SUGENG RIYADI

           DHANDANGGULA SUGENG RIYADI         Amba matur lahir trusing batin         Mugi ndhika paring pangaksama         Dhum...