Friday, 26 October 2012

Alon-alon Waton Kelakon

Ayo padha wigatekna teges lan surasane falsafah Jawa alon-alon waton kelakon.



No comments:

Post a Comment

SASANTI KARAHAYON

SASANTI KARAHAYON (Puji Santosa, Bakasi) 1. Bebuka Karahayon, katentreman, tuwin kabahagiaan mugi tetep kasalira ing panjenen...