Friday, 26 October 2012

Alon-alon Waton Kelakon

Ayo padha wigatekna teges lan surasane falsafah Jawa alon-alon waton kelakon.



No comments:

Post a Comment

KRITIK HERMENEUTIK SASTRA KENABIAN

  Judul Buku      : KRITIK HERMENEUTIK SASTRA KENABIAN Penulis            : Puji Santosa Penerbit          : Elmatera, Yogyaka...