Friday, 26 October 2012

Alon-alon Waton Kelakon

Ayo padha wigatekna teges lan surasane falsafah Jawa alon-alon waton kelakon.



No comments:

Post a Comment

DHANDANGGULA SUGENG RIYADI

           DHANDANGGULA SUGENG RIYADI         Amba matur lahir trusing batin         Mugi ndhika paring pangaksama         Dhum...