Saturday, 27 October 2012

Surasane Falsafah Jawa kang "Adiluhung"

Apa teges lan surasane falsafah Jawa kang adiluhung iku, ayo bebarengan disimak!

No comments:

Post a Comment

DHANDANGGULA SUGENG RIYADI

           DHANDANGGULA SUGENG RIYADI         Amba matur lahir trusing batin         Mugi ndhika paring pangaksama         Dhum...